Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος εθελοντών κατά του καρκίνου Καβάλας, ευχαρίστησε το ξενοδοχείο “Galaxy”, που έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο, αγοράζοντας από τον σύλλογο χειροποίητες λαμπάδες για όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου. 

 

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής: 

“Το Ξενοδοχείο "AIROTEL GALAXY" για άλλη μια φορά μας έδειξε το Κοινωνικό του πρόσωπο μέσα από την πρωτοβουλία του Διευθυντή του Ξενοδοχείου κ. Γεωργίου Σκλήρη και της Υποδιευθύντριας κας Νικολέτας Κανέλη, αγοράζοντας από τον Σύλλογο μας χειροποίητες λαμπάδες για όλο το προσωπικό του Ξενοδοχείου.  

 

Μετά από την συζήτησή που είχαμε με τον κ. Σκλήρη και την κ. Κανέλη, στα μάτια αλλά και στα λόγια των ανθρώπων αυτών, διαπιστώσαμε ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα, όσο και σκληρή να έχει γίνει η Κοινωνία μας. 

 

Μέσα από την άψογη συνεργασία που έχουμε εδώ και κάποια χρόνια με το Ξενοδοχείο Γαλαξίας, οι Άνθρωποι αυτοί μας έδειξαν ένα πρόσωπο ανθρώπινο και ζεστό, με αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης για το σπουδαίο Κοινωνικό έργο που επιτελείται στον Σύλλογο μας και όχι μόνο.

 

Συμφωνήσαμε όλοι ότι το Κοινωνικό αυτό πρόσωπο δεν πρέπει να χαθεί, γιατί η συνεισφορά έχει αντίκτυπο στην Κοινωνία, ιδιαίτερα των ευάλωτων ομάδων. 

 

Σας ευχαριστούμε σαν Σύλλογος από τα βάθη της καρδιάς μας για την αγάπη που μας δείχνετε και μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την Εθελοντική εργασία που προσφέρουμε στην Κοινωνία της Καβάλας.

 

Είστε παράδειγμα προς μίμηση.  Τον Σύλλογο εκπροσώπησαν η Γραμματέας του Συλλόγου κ. Δήμητρα Κονδύλη και το ενεργό μέλος κ. Μαρία Γιοβανάκη. Ευχόμαστε σε όλους Καλό κι ευλογημένο Πάσχα.”